New website. period.

Posted in ahzadesign team on January 24, 2010 by hafifimuhammad

I am shifting to a new place..bismillah…

Click on to :

http://hafifimuhammad.co.cc

Advertisements

chenta sekolah: Selvan & Lattha

Posted in ahzadesign team, jalan-jalan, wedding with tags , , on September 14, 2009 by hafifimuhammad

date of wedding: 12 th sept 2009

location: dewan kapar, klang

a day at work

Posted in jalan-jalan on September 12, 2009 by hafifimuhammad

pretty sights at work..in my lab..hehe..well, it depends of course heheh! I love my work and a pretty good environment with cool colleagues..here are some picz..

my partner-in-crime muhammad isa..

suasana menjelang aidilfitri..

Posted in jalan-jalan with tags , , on September 6, 2009 by hafifimuhammad

sedang aku mencari butang baju melayu..sambil2 random shooting di PKNS dan Alam Sentral Shah Alam..

A day at home..

Posted in jalan-jalan on September 4, 2009 by hafifimuhammad

fasting and shooting in random shots..

kunci nafsu-nafsi..moga diberkati.

buat aktiviti mana2 yg patut di ujung minggu..

jgn tandus tanpa ilmu di dada..

patah kaki kalau tader ni…

gerek ku…

r.a.m.a.d.h.a.n

Posted in jalan-jalan with tags , , , on August 25, 2009 by hafifimuhammad

Ramadhan kembali..

It is in the ninth month of the islamic calendar..and yup..ini lah bulan2 yang ditunggu2 oleh sumer umat Islam untuk bukan sahaja penyucian perut (sememangnya amat ditekankan bagi aku huhu!), tetapi juga penyucian jiwa dan rohani dari nafsu-nafsi. tapi adakah puasa kita nanti diterima oleh-Nya..huhu hanya Dia sahaja yang Maha Mengetahui.

tapi saha-ja aku untuk berpuasa sahaja tanpa solat..ermm..memang sia-sialah dan tak diterima lah amalan2 lain seperti puasa sebab solat la amalan pertama yang dihisab Allah. Harap2 la amalan kita semua diterima ALLAH..amin!

ini some shots aku amik masa buka posa ku yang pertama utk ramadhan ni..still an amateur in food photography, tapi yang penting lazat sungguh juadah aku masa tu..

salam ramadhan untuk semua!

New Promotion Exclusively by the AhzaDesign Photography Team

Posted in ahzadesign team, wedding with tags , , , on August 21, 2009 by hafifimuhammad

As we all know, the grand essentials of happiness are: something to do, something to love, and something to hope for. Love is as they say is temporary insanity…curable by marriage. If you are planning to get married next year, next month or you haven’t set the date yet, grab us right now before the promotion ends. You won’t regret it!